0889 859 197
ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ

Нашата мисия

TerraFit.bg е онлайн магазин за хранителни добавки, спортни аксесоари и етерични масла. Нашата цел е да подкрепяме всеки по пътя на здравословния и активен начин на живот, като предлагаме качествени и разнообразни продукти. Във фитнес залата всеки влиза с различна цел, но крайният резултат за всички е да се чувстват и изглеждат по-добре от преди.

Мислете позитивно и се погрижете за здравето, духа и тялото си!


Кой стои зад TerraFit.bg?  

 

Асен Манов -
мениджър маркетинг и продажби

Асен е специалист по дигитален маркетинг. Той е рекламен експерт и се интересува от всичко в тази сфера, която освен професия е и негово хоби. Асен се грижи за облика на TerraFit.bg и определя нашите маркетингови стратегии. Най-често от него научавате за продуктите ни и за всички новости около нас. Стреми се винаги да получавате качествени стоки на достъпни цени.

Ако искате да предлагаме вашите продукти свържете се с него на e-mail адрес: [email protected]

 

София Ангелова -
мениджър връзка с клиенти и партньори

Софи отговаря за комуникацията на TerraFit.bg с нашите клиенти и партньори и за изграждането на добри взаимоотношения с тях. Като клиничен психолог, преподавател по английски език и редовен докторант в Медицински университет – Пловдив, тя отлично съчетава консултациите на нашите клиенти с научна обосновка и международните контакти на компанията ни.

Ако искате да си партнирате с нас свържете се с нея на e-mail адрес: [email protected]

 

Васко Вътев -
международен треньор по тенис на корт

Васко е дългогодишен професионален спортист, треньор по тенис на корт и специалист по хранене. Обича да намира най-новото и най-интересното в света на тениса и да го прилага в работата си. Със знанията си на психолог и биофийдбек терапевт, умело съчетава тренировките с най-модерните биофийдбек техники за повишаване на спортните постижения и достигане на оптимално здраве.

За различни спортни въпроси може да се свържете с него на e-mail aдрес: [email protected]

 

Сравнение на продукти