0889 859 197
ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ

ВЪЗОБНОВЯВАЩ СЕРУМ ЗА ТЯЛО YARROW|POM

16.10.2020 21:49

ВЪЗОБНОВЯВАЩ СЕРУМ ЗА ТЯЛО YARROW|POM

Съдържащ мощни биоактивни съставки и защитаващи кожата протеини, възобновяващият серум за тяло Yarrow|Pom е разкошно нежен. Етеричното масло от бял равнец и студено пресованото масло от семена на нар чудесно се комбинират, за може кожата Ви да изглежда по-млада, докато етеричните масла от клас CPTG™ насърчават положителни мисли и спокойствие. С включени масла от жожоба, слънчоглед, грозде и арганови семена, които предоставят ползи на хидратиране в дълбочина, екстрактът от кафени зърна и естери на нар спомагат за подобряване на блясъка на кожата и ѝ придават по-добър вид, като по този начин изглеждате изящно от глава до пети.
ОСНОВНИ СЪСТАВКИ И ПОЛЗИ
Маслото от бял равнец спомага за по-млад и здрав вид на кожата
• Маслата от жожоба, слънчоглед, авокадо, гроздови зърна и арганови ядки повишават
нивата на хидратация на кожата
• Екстрактът от кафени зърна е подобряваща кожата съставка и спомага за по-гладкия вид на кожата
• Възобновяващият серум за тяло Yarrow|Pom е изпълнен с мощни биоактивни съставки и
защитаващи кожата протеини
УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА
Нанасяйте тънък слой по тялото два пъти дневно. Нежно масажирайте до попиване. Внимателно разклатете преди употреба. Да се съхранява на стайна температура.
СЪСТАВКИ
масло от семената на Simmondsia chinensis (жожоба), масло от семената на Punica granatum (нар), масло от семена на Helianthus annuus (слънчоглед), масло от Persea gratissima (авокадо), масло от семената на Vitis vinifera (грозде), сицилиев диоксид, хидроксифенетилови естери от масло от семената на Punica granatu, масло от ядките на Argania spinosa (арган), екстракт от семената на Coffea arabica (кафе), масло от кора на Citrus junos (Юзу), масло от Achillea millefolium (бял равнец), токоферол, масло от цвят/листо/стъбло на Anthemis nobilis (римска лайка), масло от Mentha piperita (мента), масло от цветовете на Cananga odorata, Лимонен.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ
Само за външна употреба. Пазете далеч от деца. Не използвайте върху рани или раздразнена кожа. Спрете употребата, ако почувствате дразнене или зачервяване.
Може да оцвети повърхности и платове.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Етерични Масла

Етерични Масла

ВЪЗОБНОВЯВАЩ СЕРУМ ЗА ТЯЛО YARROW|POM

ВЪЗОБНОВЯВАЩ СЕРУМ ЗА ТЯЛО YARROW|POM

Съдържащ мощни биоактивни съставки и защитаващи кожата протеини, възобновяващият серум за тяло Yarrow|Pom е разкошно нежен. Етеричното масло от бял равнец Съдържащ мощни биоактивни съставки и защитаващи кожата протеини, възобновяващият серум за тяло Yarrow|Pom е разкошно нежен. Етеричното масло от бял равнец 2020-10-16T21:49:55+03:00 ВЪЗОБНОВЯВАЩ СЕРУМ ЗА ТЯЛО YARROW|POM

<div class="kvgmc6g5 cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql ii04i59q"> <div dir="auto">Съдържащ мощни биоактивни съставки и защитаващи кожата протеини, възобновяващият серум за тяло Yarrow|Pom е разкошно нежен. Етеричното масло от бял равнец и студено пресованото масло от семена на нар чудесно се комбинират, за може кожата Ви да изглежда по-млада, докато етеричните масла от клас CPTG&trade; насърчават положителни мисли и спокойствие. С включени масла от жожоба, слънчоглед, грозде и арганови семена, които предоставят ползи на хидратиране в дълбочина, екстрактът от кафени зърна и естери на нар спомагат за подобряване на блясъка на кожата и ѝ придават по-добър вид, като по този начин изглеждате изящно от глава до пети.</div> <div dir="auto"></div> </div> <div class="o9v6fnle cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql ii04i59q"> <div dir="auto">ОСНОВНИ СЪСТАВКИ И ПОЛЗИ</div> <div dir="auto">Маслото от бял равнец спомага за по-млад и здрав вид на кожата</div> <div dir="auto">&bull; Маслата от жожоба, слънчоглед, авокадо, гроздови зърна и арганови ядки повишават</div> <div dir="auto">нивата на хидратация на кожата</div> <div dir="auto">&bull; Екстрактът от кафени зърна е подобряваща кожата съставка и спомага за по-гладкия вид на кожата</div> <div dir="auto">&bull; Възобновяващият серум за тяло Yarrow|Pom е изпълнен с мощни биоактивни съставки и</div> <div dir="auto">защитаващи кожата протеини</div> <div dir="auto"></div> </div> <div class="o9v6fnle cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql ii04i59q"> <div dir="auto">УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА</div> <div dir="auto">Нанасяйте тънък слой по тялото два пъти дневно. Нежно масажирайте до попиване. Внимателно разклатете преди употреба. Да се съхранява на стайна температура.</div> <div dir="auto"></div> </div> <div class="o9v6fnle cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql ii04i59q"> <div dir="auto">СЪСТАВКИ</div> <div dir="auto">масло от семената на Simmondsia chinensis (жожоба), масло от семената на Punica granatum (нар), масло от семена на Helianthus annuus (слънчоглед), масло от Persea gratissima (авокадо), масло от семената на Vitis vinifera (грозде), сицилиев диоксид, хидроксифенетилови естери от масло от семената на Punica granatu, масло от ядките на Argania spinosa (арган), екстракт от семената на Coffea arabica (кафе), масло от кора на Citrus junos (Юзу), масло от Achillea millefolium (бял равнец), токоферол, масло от цвят/листо/стъбло на Anthemis nobilis (римска лайка), масло от Mentha piperita (мента), масло от цветовете на Cananga odorata, Лимонен.</div> <div dir="auto"></div> </div> <div class="o9v6fnle cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql ii04i59q"> <div dir="auto">ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ</div> <div dir="auto">Само за външна употреба. Пазете далеч от деца. Не използвайте върху рани или раздразнена кожа. Спрете употребата, ако почувствате дразнене или зачервяване.</div> <div dir="auto">Може да оцвети повърхности и платове.</div> </div>

, , , , , , , , ,
Сравнение на продукти