0889 859 197
ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ

Допълнителния прием на BCAA подобрява резултатите!

08.12.2018 12:11

Допълнителния прием на BCAA подобрява резултатите!

При продължителни тренировки в дългосрочен период мускулите употребяват голямо количество аминокиселини като източник на енергия. Тялото предпочита да използва BCAA, тъй като те лесно заменят глюкозата в процеса за производство на енергия. Когато мускулите започнат да черпят от запасите BCAA, тяхното количество значително намалява, което позволява на триптофана да постъпи в мозъка заедно с умората. Проучванията показват, че суплементацията с BCAA може да предотврати централната умора, регулирайки количеството триптофан. Допълнителния прием на BCAA преди и по време на тренировка подобрява резултатите.

За значителен мускулен растеж и възстановяване са нужни правилните градивни елементи!

Изберете подходящите BCAA за вас в нашия магазин!

Бъдете Фит с FitKutia.bg!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Знаете ли че...

Знаете ли че...

Допълнителния прием на BCAA подобрява резултатите!

Допълнителния прием на BCAA подобрява резултатите!

Допълнителния прием на BCAA подобрява резултатите! За значителен мускулен растеж и възстановяване са нужни правилните градивни елементи! Допълнителния прием на BCAA подобрява резултатите! За значителен мускулен растеж и възстановяване са нужни правилните градивни елементи! 2018-12-08T14:07:06+02:00 Допълнителния прием на BCAA подобрява резултатите!

<p class="text-alignjustify">При продължителни тренировки в дългосрочен период <strong>мускулите употребяват голямо количество аминокиселини</strong> като източник на енергия. Тялото предпочита да използва <strong>BCAA</strong>, тъй като те лесно заменят глюкозата в процеса за производство на енергия. Когато мускулите започнат да черпят от запасите BCAA, тяхното количество значително намалява, което позволява на триптофана да постъпи в мозъка заедно с умората. Проучванията показват, че суплементацията с BCAA може да предотврати централната умора, <strong>регулирайки количеството триптофан</strong>. Допълнителния прием на BCAA преди и по време на тренировка <strong>подобрява резултатите</strong>.</p> <p><strong>За значителен мускулен растеж и възстановяване са нужни правилните градивни елементи!</strong></p> <p>Изберете подходящите BCAA за вас в нашия <a href="../../../tags/bcaa">магазин</a>!</p> <p>Бъдете Фит с <a href="../../../">FitKutia.bg</a>!</p>

Сравнение на продукти