0889 859 197
ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ

Домашни топящи се бомбички с doTERRA Air™

Oct/16/2020

Домашни топящи се бомбички с doTERRA Air™

Топящите се бомбички са страхотна алтернатива на бомбичките за вана, когато бързате! Тази домашна рецепта включва пречистващ бленд doTERRA Air, обогатен с комбинация от масла, с цел охлаждане и ободряване на тялото. Насладете се на doTERRA Air и се подгответе за сън с тази успокояваща рецепта за топящи се бомбички.

Съставки  
1 чаша (340 g) сода за хляб 
25 капки doTERRA Air 
¼–⅓ чаша (59 ml – 79 ml) вода 
 
Материали 
Силиконова форма 
 
Инструкции 
  1. Комбинирайте содата за хляб с водата в малка купа. Смесете добре. 
  2. Добавете 25 капки (в зависимост от желаното въздействие) към сместа. Разбърквайте, докато се смесят добре. 
  3. Разпределете сместа в малка силиконова форма и оставете да се втвърди през нощта. 
  4. За да ги използвате, поставете оформената плочка, докато се къпете, която да е далеч от прекия поток на водата и се насладете на ползите от doTERRA Air. 
  5. Съхранявайте в херметично затворен съд. Това ще спомогне за предотвратяването на изпаряването на летливите съставки на маслото във въздуха. Използвайте в рамките на една седмица. 

Гледайте видеото: https://www.youtube.com/embed/6h-kkMre-Ac?hl=en&cc_lang_pref=en&cc_load_policy=1;rel=0

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Етерични Масла

Етерични Масла

Домашни топящи се бомбички с doTERRA Air™

Домашни топящи се бомбички с doTERRA Air™

Топящите се бомбички са страхотна алтернатива на бомбичките за вана, когато бързате! Тази домашна рецепта включва пречистващ бленд doTERRA Air, обогатен с Топящите се бомбички са страхотна алтернатива на бомбичките за вана, когато бързате! Тази домашна рецепта включва пречистващ бленд doTERRA Air, обогатен с 2020-10-16T21:37:00+03:00 Домашни топящи се бомбички с doTERRA Air™

<p>Топящите се бомбички са страхотна алтернатива на бомбичките за вана, когато бързате! Тази домашна рецепта включва пречистващ бленд doTERRA Air, обогатен с комбинация от масла, с цел охлаждане и ободряване на тялото. Насладете се на doTERRA Air и се подгответе за сън с тази успокояваща рецепта за топящи се бомбички.</p> <div><strong>Съставки&nbsp;</strong>&nbsp;</div> <div>1 чаша (340 g) сода за хляб&nbsp;</div> <div>25 капки doTERRA Air&nbsp;</div> <div>&frac14;&ndash;⅓ чаша (59 ml &ndash; 79 ml) вода&nbsp;</div> <div>&nbsp;</div> <div><strong>Материали&nbsp;</strong></div> <div>Силиконова форма&nbsp;</div> <div><strong>&nbsp;</strong></div> <div><strong>Инструкции&nbsp;</strong></div> <ol> <li>Комбинирайте содата за хляб с водата в малка купа. Смесете добре.&nbsp;</li> <li>Добавете 25 капки (в зависимост от желаното въздействие) към сместа. Разбърквайте, докато се смесят добре.&nbsp;</li> <li>Разпределете сместа в малка силиконова форма и оставете да се втвърди през нощта.&nbsp;</li> <li>За да ги използвате, поставете оформената плочка, докато се къпете, която да е далеч от прекия поток на водата и се насладете на ползите от doTERRA Air.&nbsp;</li> <li>Съхранявайте в херметично затворен съд. Това ще спомогне за предотвратяването на изпаряването на летливите съставки на маслото във въздуха. Използвайте в рамките на една седмица.&nbsp;</li> </ol> <p><strong>Гледайте видеото:</strong>&nbsp;https://www.youtube.com/embed/6h-kkMre-Ac?hl=en&amp;cc_lang_pref=en&amp;cc_load_policy=1;rel=0</p>

, , , ,
Сравнение на продукти