0889 859 197
ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ

ДИФУЗЕР за етерични масла VOLO™

06.09.2020 22:59

ДИФУЗЕР за етерични масла VOLO™

Красивият ултразвуков дифузер Volo на doTERRA е наличен в ониксови и мраморни разцветки, като е перфектен за всяка стая в дома или офиса.

Volo е ръчно изработен с каменно покритие от полисмоли и стилни диамантени орнаменти, като включва светлинни опции по избор: без светлина, топла светлина и ярка кехлибарена светлина.

Този уникален дифузер също предлага и настройки за разпръскване с разнообразие от часови рамки – позволявайки Ви по този начин да определите разпръскването на етерични масла от клас CPTG Certified Pure Tested Grade™.

ХАРАКТЕРИСТИКИ 
• Настройки за един, три и шест часа дори когато използвате най-високо ниво на разпръскване
• До 14 часа на най-ниско ниво на разпръскване
• Обхваща до 28 квадратни метра
• Таймер с лампичка за автоматично приглушаване на светлината
• Опционални настройки за обкръжаващата го светлина: без светлина, топла светлина или
ярко кехлибарена светлина.

Вижте видеото: https://www.youtube.com/embed/3PnXup1vkV8?rel=0

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Етерични Масла

Етерични Масла

ДИФУЗЕР за етерични масла VOLO™

ДИФУЗЕР за етерични масла VOLO™

Красивият ултразвуков дифузер Volo на doTERRA е наличен в ониксови и мраморни разцветки, като е перфектен за всяка стая в дома или офиса. Volo е ръчно изр Красивият ултразвуков дифузер Volo на doTERRA е наличен в ониксови и мраморни разцветки, като е перфектен за всяка стая в дома или офиса. Volo е ръчно изр 2020-09-06T23:00:00+03:00 ДИФУЗЕР за етерични масла VOLO™

<p class="text-alignjustify"><span>Красивият ултразвуков дифузер Volo на doTERRA е наличен в ониксови и мраморни разцветки, като е перфектен за всяка стая в дома или офиса. </span></p> <p class="text-alignjustify"><span>Volo е ръчно изработен с каменно покритие от полисмоли и стилни диамантени орнаменти, като включва светлинни опции по избор: без светлина, топла светлина и ярка кехлибарена светлина. </span></p> <p class="text-alignjustify"><span>Този уникален дифузер също предлага и настройки за разпръскване с разнообразие от часови рамки &ndash; позволявайки Ви по този начин да определите разпръскването на етерични масла от клас CPTG Certified Pure Tested Grade&trade;.</span></p> <p class="text-alignjustify"><span>ХАРАКТЕРИСТИКИ&nbsp;<br />&bull; Настройки за един, три и шест часа дори когато използвате най-високо ниво на разпръскване<br />&bull; До 14 часа на най-ниско ниво на разпръскване<br />&bull; Обхваща до 28 квадратни метра<br />&bull; Таймер с лампичка за автоматично приглушаване на светлината<br />&bull; Опционални настройки за обкръжаващата го светлина: без светлина, топла светлина или<br />ярко кехлибарена светлина.</span></p> <p class="text-alignjustify"><span>Вижте видеото:&nbsp;<a href="https://www.youtube.com/embed/3PnXup1vkV8?rel=0">https://www.youtube.com/embed/3PnXup1vkV8?rel=0</a></span></p>

, , , , ,
Сравнение на продукти